Tarieven & Vergoeding

Fysiotherapie wordt door de zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor uw polis of verzekeringsmaatschappij. De praktijk heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.

Fysiotherapie Hogeling heeft met de volgende zorgverzekeraars geen contracten afgesloten: CZ, Menzis, Caresq en Zorg en Zekerheid. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie wordt de behandeling volledig door uw zorgverzekeraar vergoed. In dat geval declareert Fysiotherapie Hogeling rechtstreeks bij uw verzekeraar. U hoeft niets te doen. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van de aanvullende verzekering die u heeft.

Als u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft dan ontvangt u een rekening van Fysiotherapie Hogeling.

Personen ouder dan 18 jaar met een chronische aandoening betalen de eerste 20 behandelingen zelf. Indien u een goede aanvullende verzekering heeft worden deze behandelingen vergoed. Na de eerste 20 behandelingen worden de behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Personen jonger dan 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vergoed. Wanneer blijkt dat er meer behandelingen nodig zijn, vergoedt de zorgverzekeraar ook de volgende 9 behandelingen. Bij een chronische aandoening krijgt u alle behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.

Een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar kunt u vinden op www.defysiotherapeut.com

In onderstaand overzicht staan de tarieven. Deze tarieven gelden als de behandelingen niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Tarieven

Zitting Fysiotherapie € 40,00
Toeslag voor behandeling aan huis € 15,00
Screening en intake en onderzoek € 50,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 50,00
Niet nagekomen afspraak € 25,00